Gastenboek

We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie comfortabele huis. We hebben heerlijk buiten kunnen zitten eten, drinken. Een plek in de zon, in de schaduw. Het is mogelijk. Leuke uitstapjes gemaakt naar Goslar, DDR fahrzeugen Museum en de langste hangbrug “de Titan”. Naar Quedlinburg geweest, middeleeuws stadje, echt de moeite waard. Een mooie wandeling gemaakt langs de Oderteich. Het huisje is meer dan compleet, goed verzorgd en ruim voldoende servies. Kortom, we hebben erg genoten!

Prachtig huis voorzien van alle benodigdheden. Wat een fijne mooie omgeving. Naar Quedlinburg geweest. Een echte aanrader. De herfstkleuren zijn prachtig en erg mooi te zien tegen de hellingen. Gespot: Reeën, Vos, eekhoorntjes, vlinders en nog véél meer.

Genoten van de Natuur en natuurlijk ook de Rodelbaan. Helaas is de week erg snel voorbij gegaan. Jullie huis is een echte aanrader. Fijn dat wij er gebruik van mochten maken.

Wat een geweldig huisje hebben jullie hier op de berg staan. Fantastische omgeving en leuke plaatsjes om te bekijken. Jammer dat de tijd hier net zo snel gaat als thuis en de tijd voorbij vliegt. Zeker om weer terug te komen.